Dinerkaart

Onze dinerkaart is vernieuwd! Proef heerlijke gerechten, samengesteld door onze koks! Eet u liever vegetarisch? Op onze dinerkaart vindt u diverse vegetarische gerechten, die onze koks graag voor u bereiden.

Voorgerechten

Brood

€5,00

met huisgemaakte kruidenboter en aiolie (extra rouille: franse aiolie met saffraan of tapenade) + €1,-

Pastilla

€8,00

Krokant deegpakketje uit de oven, Marokkaanse stijl, kip. Wijntip : Viu Manent Secret Casablanca ‖ Pinot Noir 2017 Chili, rood

Tonijnsashimi

€12,80

Tataki van verse tonijn, soja, sesam, zeewiersalade, furikake, wasabimayo. Wijntip: : Terre d ’AIX ception, Coteaux d’Aix en Provence 2017, Frankrijk.

Taboule Salade (vega)

€10,90

Bulgur, feta, munt, peterselie, tomaat, hummus, paprika, krokante falaffel. Wijntip : Villa Mathilde , Campanië, Falanghina 2018,  Italië, wit.

Tomatensoep

€5,20

van verse tomaten

SEIZOENHAPJES

€13,90

Plateau hapjes van het seizoen om te delen. Wijntip: : Terre d ’AIX ception, Coteaux d’Aix en Provence 2017, Frankrijk., rosé

Carpaccio Truffel

€11,90

carpaccio met truffel, Parmezaan, pijnboompit, mesclun. Wijntip:Petit Pittacum, Bierzo, Castilla y León, Mencia.2016, Spanje, rood

Dahl Soep (vega)

€7,50

Indiase soep ,golden linzen, spinazie, peper, yoghurt, naanbrood

Surf & Turf

€11,00

Geroosterde buikspek, gamba, lak van trappistenbier, pickelcrème. Wijntip : Cérvoles Blanc, Macabeo, Garnacha, Chardonnay 2017, Spanje, wit

Brood

€8,80

met rilette van eend, gezouten boter,  pickles

Ceasar Salad Gamba

€11,80

little gem sla, gamba, Caesar dressing, parmezaan, pancetta, ei,  tomaat, ansjovis. Wijntip: Cérvoles Blanc, Macabeo, Garnacha, Chardonnay 2017, Spanje, wit

Hoofdgerechten

Van de haak van Visser Sjaak

€Dagprijs

Verse vis naar aanvoer. Wijntip : Domaine Guillemarine Picpoul de Pinet ‖ Languedoc 2017 ‖ Frankrijk, Wit

Tonijn – Big Green Egg

€22,80

Rood gegrilde tonijn van de green egg, antiboise. Wijntip : Viu Manent Secret Casablanca ‖ Pinot Noir 2017 Chili, rood

Captain’s Dinner

€19,80

Langzaam gegaard buikspek, verse kapucijners, vadouvanjus, opperdoezer, pickles Wijntip : Bodega’s Vallobera, 7 Castillos, Rioja Crianza, Tempranillo 2016, Spanje, rood

Saté Kandinsky (Diervriendelijk, milieu keur)

€16,60

Saté van varkenshaas, geserveerd met pindasatésaus, zoet-zuur, seroendeng, cassave en frites. Tip: snake dog flying dog IPA, speciaalbier.

PLAT DU JOUR

€Dagprijs

Wisselend weekgerecht. Wijntip : wisselend ‖ 2019 ‖ waalwijk ‖ bediening, rood, wit of rosé

Dronken Hereford Rund (Biologisch Vlees) – Big Green Egg

€19,30

Botermalse kogelbiefstuk met authentieke rode wijnsaus. Wijntip : Les Darons Languedoc ‖ 2015 ‖ AOP Frankrijk, Rood

Waalwijker (Scharrel Vlees) – Big Green Egg

€16,90

Biefstukburger van het Angus rund met gruyère, cheddar, bacon, sla, tomaat en jalapenomayo, geserveerd op vers brood met maisfrites. Wijntip : Chunky Red Double American Oak ‖ Puglia ‖ 2017 ‖ Italië, rood

BBQ BRISKET OP BRABANTSE WIJZE – Big Green Egg

€20,50

AA asperges, Brisket (borststuk) is een stuk rundvlees dat langzaam is gegaard op de barbecue , bbq saus, truffel. Wijntip : Villa Mathilde , Campanië, 2013, Aglianico.Italië., rood

Green Burger (vega)

€16,80

Burger aubergine, paprika, hummus, relish, mosterdsla, friet van zoete aardappel. Wijntip: Petit Pittacum, Bierzo, Castilla y León, Mencia.2016, Spanje, rood

Koolrabi (vega)

€17,50

Gepofte koolrabi, , curryjus, limoen, anijschampignon, Tortelini met spinazie,  salsa van kappertjes. Wijntip: Cérvoles Blanc, Macabeo, Garnacha, Chardonnay 2017, Spanje, wit

Side dish

Gegrilde dikke  groene Asperges hollandaise / kappertjessalsa 5,80. Couscoussalade, feta 5,00

Nagerecht

Mandarijn

€7,00

Bavarois van mandarijn, ijs van bloedsinaasappel, chocokruim, peper van cacao en szechuan orange

SNICKER INSIDE OUT

€7,00

Chocolade, karamel, pinda, vanille-ijs, spongecake

Crème Brulee

€7,20

Met rood fruit ijs van vanille

Kaasbordje

€10,50

Appelstroop, brioche. Wijntip: Px sherry, Andalusië, Spanje

Kinders

€3,60

Keuze uit: Grappig kinderijs dingetje of een kindercoup (vanille ijs, chocosaus en slagroom)

Tony Chocolony

€1,70

Voor bij de koffie, caramel-zeezout/nougat of puur

Valy loves food

€7,00

Frisse Appelcompote, bladerdeeg biscuit, scroppino van appel, limoen & prosecco. Wijntip : sauternes ‖ Frankrijk, wit

Voor de kids

Kindermenu

€5,80

Friet met appelmoes, mayonaise en keuze uit: bitterballen, kroket, frikadelletjes of kaassoufle

PASTA KIDS BOLOGNESE

€7,00

Pasta, gehakt, tomaat, Parmezaan

GEROOSTERDE KIPPENDIJ kids

€9,00

Kip, dip,  zoete aardappel of friet

GIGA VISSTICK

€8,00

Reuze visstick van kabeljauw, groenten, friet, dip

BEER & MORE

Ambachtelijke bieren met heerlijke hapjes van de plank. Proef bieren van Brouwerij ’t Ij, Jopen, La Trappe en nog vele anderen. Onze favoriet? De heerlijke huisgemaakte hamburgers! Hamburgers zoals u ze nog nooit geproefd heeft.