Jopen Lentebier

 

Als het voorjaar van start is gegaan, is het tijd voor Jopen Lentebier. Een bovengistend blondje met een ruime dosis Amerikaanse hop en een flinke hand korianderzaad. Deze ingrediënten geven het bier een forse fruitige bitterheid. Een smakelijke kruising. Jopen Lentebier is geen meibok, want die zijn ondergistend en hebben dikwijls een plakkerig mondgevoel.

 

 

Related Posts


terras

Terrasweer!

Het zomerse weer, heerlijk! Op ons terras kun je genieten van een heerlijke lunch, borrel of diner. Bereidt door onze koks met lokale en pure producten. Kom snel eens een bezoek brengen op ons gezellige terras. Tot snel!

18.04.2017
Vacature 2

Vacature: Bedieningspersoneel

  Voor ons bedieningsteam zijn wij op zoek naar gastvrij bedieningspersoneel! Ben jij tussen de 18 en 35 jaar en heb je enige ervaring in horeca? Wij bieden mogelijkheden voor werktijden tussen de 10 en 38 uur per week. Ben jij geschikt voor deze job? Stuur je CV naar info@eetcafe-kandinsky.nl t.a.v. Michel de Bruyn.

27.02.2017
20 jaar kandinsky

Volg ons op social media

U kunt ons niet alleen volgen via onze website, maar ook via onze Facebookpagina. Op onze Facebookpagina publiceren wij regelmatig leuk nieuws, acties en kondigen wij evenementen aan. Klik op de link en volg ons nu op Facebook! 

15.01.2017

Comments


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *