Dinerkaart

Onze dinerkaart is vernieuwd! Proef heerlijke gerechten, samengesteld door onze koks! Eet u liever vegetarisch? Op onze dinerkaart vindt u diverse vegetarische gerechten, die onze koks graag voor u bereiden.

Voorgerechten

Brood

€5,60

met huisgemaakte kruidenboter en aiolie

PIJLINKTVIS & GAMBA

€11,40

Verse pijlinktvis, gamba, antiboise, avocado. Wijntip : Domaine Guillemarine Picpoul de Pinet ‖ Languedoc 2017 ‖ Frankrijk, Wit

Hombre

€10,80

In tempura gebakken wang van iberico, piccalilly, Pickels

FLAMKUCHEN ( zonder spek mogelijk)

€9,50

Spek& sjalot, creme fraiche, brie de meaux, eekhoorntjesbrood, Parmezaan. Wijntip : The Royal Tokaji ‘’ The Oddity “ Dry Tokay ‖ 2015 ‖ Hongarije, wit

Tomatensoep

€5,20

van verse tomaten

SEIZOENHAPJES

€13,50

Plateau hapjes van het seizoen om te delen. Wijntip: : Opale Coteaux d’ Aix en Provence ‖ Frankrijk, rosé

DAHL SOEP (VEGA)

€7,10

Indiase soep ,golden linzen, spinazie, peper, yoghurt, naanbrood

Carpaccio

€11,60

(Klassiek of met Truffelmayonaise, Biologisch Vlees). Ossenhaas met frisse rauwkost, geschaafde kaas en pijnboompitten. Wijntip: Duca di Saragnano Rosso di Montepulciano ‖ Toscane ‖ 2016 ‖ Italië ,rood. Maaltijd: 14,70

Hoofdgerechten

Van de haak van Visser Sjaak

€Dagprijs

Verse vis naar aanvoer. Wijntip : Domaine Guillemarine Picpoul de Pinet ‖ Languedoc 2017 ‖ Frankrijk, Wit

WINTERWONDERLAND (VEGA)

€17,30

Stampotje van boerenkool, warme paprika vinaigrette, in mandarijn gemarineerde King boleet, pompoenpitolie, gestoofde peer met vanille. Wijntip : Weingut Ellermann-Spiegel Pfalz ‖ Spätburgunder 2016 ‖ Duitsland, rood

WINTERASPERGE (VEGA)

€17,30

Schorseneren, Hollandaisesaus, groentechips, groene kruiden gnocchi, karwij oyster leaves. Wijntip: Kirrihill ‖ South Eastern Chardonnay ‖ 2016 ‖ Australië, wit

Saté Kandinsky (Diervriendelijk, milieu keur)

€16,40

Saté van varkenshaas, geserveerd met pindasatésaus, zoet-zuur, seroendeng, cassave en frites. Tip: snake dog flying dog IPA, speciaalbier.

American Porky (Diervriendelijk, milieu keur)

€17,90

Spareribs uit de oven met veul servetten!!
salade en frites
Wijntip: Tempranillo, Barrica, Cigales, Spanje, rood

Dronken Hereford Rund (Biologisch Vlees) – Big Green Egg

€19,30

Botermalse kogelbiefstuk met authentieke rode wijnsaus. Wijntip : Les Darons Languedoc ‖ 2015 ‖ AOP Frankrijk, Rood

Waalwijker (Scharrel Vlees) – Big Green Egg

€16,40

Biefstukburger van het Angus rund met gruyère, cheddar, bacon, sla, tomaat en jalapenomayo, geserveerd op vers brood met maisfrites. Wijntip : Chunky Red Double American Oak ‖ Puglia ‖ 2017 ‖ Italië, rood

CHEF SPECIAL

€19,80

gestoofde wang van het iberico varken Caponata met geroosterde fregola pasta. Wijntip : Les Darons Languedoc ‖ 2016 ‖ AOP Frankrijk,Rood

Nagerecht

ANANAS

€7,00

Gegrilde ananas, hangop, mango ijs en  krokant van chocolade

SNICKER INSIDE OUT

€7,00

Chocolade, karamel, pinda, vanille-ijs, spongecake

Crème Brulee

€7,40

Met rood fruit ijs van vanille

Streek kaas

€7,70

Boerenkaasjes van boerderij de Kern in Drunen, appelstroop. Wijntip: Px sherry, Andalusië, Spanje

Kinders

€3,60

Keuze uit: Grappig kinderijs dingetje of een kindercoup (vanille ijs, chocosaus en slagroom)

Tony Chocolony

€1,70

Voor bij de koffie, caramel-zeezout/nougat of puur

Voor de kids

Kindermenu

€5,80

Friet met appelmoes, mayonaise en keuze uit: bitterballen, kroket, frikadelletjes of kaassoufle

PASTA KIDS BOLOGNESE

€7,00

Pasta, gehakt, tomaat, Parmezaan

GEROOSTERDE KIPPENDIJ kids

€9,00

Kip, dip,  zoete aardappel of friet

GIGA VISSTICK

€8,00

Reuze visstick van kabeljauw, groenten, friet, dip

BEER & MORE

Ambachtelijke bieren met heerlijke hapjes van de plank. Proef bieren van Brouwerij ’t Ij, Jopen, La Trappe en nog vele anderen. Onze favoriet? De heerlijke huisgemaakte hamburgers! Hamburgers zoals u ze nog nooit geproefd heeft.